NESERIÓZNÍ BLOG

Jaro za rohem

MLADEJ PYTHÁGORAS

Tvůj věrnej průvodce karanténou zas vytáhl rypák z baráku, protože teploměr, kterej nemá, ukazoval minimálně 20 stupňů nebo víc... zkrátka byly ve vzduchu cejtit kraťasy.

Takže jako správná jitrnice co jela poprvé v životě na hory si dole ve městě spočítal naprosto přesně jako mladej Pythágoras vzorec o pár neznámejch. E=mc² A výsledek mu vyšel, že může jet na večerní/noční fotení jen v kraťasech.

Klidně by ti i vysvětlil co byly jednotlivý veličiny, ale to stejně nepochopíš a od počítání je tu on a né ty, tak se zase hoď do klidu ju? mucQ

Spočítat tenhle příklad bylo pro kapacitu jako je on hodně jednoduchý, čemuž věřil až do chvíle, než zjistil, že se vyskytla drobná chybička v desetinné čárce. Bohužel na tuhle drobnost přišel až o nějakejch tisíc vejškovejch metrů dál, zhruba někdy mezi tím co mu začaly umrzat nohy až u samý prdele a revma čouhat z kapsy. POZDĚ PŘEPOČÍTÁVAT!

No a tak tam ještě teď někde leží modrý zmrzlý hovado, v kraťasech, s omotanou rouškou kolem kotníků aby mu nebyla zima a schoulenej v suti kamení čeká jak věrnej pes, až ho najde statečnej zachránce! PS: Dokonce i děda Praděda se odklonil bokem při pohledu na toho blba